Samenwerkingsprojecten

Verenigde Ondernemers Contacten Boxtel

Samenwerkingsproject VOC en gemeente Boxtel

In november 2017 heeft VOC een workshop georganiseerd om te onderzoeken hoe de samenwerking tussen ondernemers en de gemeente Boxtel verbeterd kan worden. Tijdens deze avond op het gemeentehuis hebben ruim 20 leden, samen met burgermeester Buys, wethouder van de Broek en de accountmanager bedrijven van der Hoeven, gezamenlijk ideeën bedacht om het ondernemersklimaat in Boxtel te verbeteren. Hierbij werd duidelijk dat er bij ondernemers behoefte is aan:

  1. Meer zichtbaarheid en steun. Alle diensten centraal en overzichtelijk bij elkaar.
  2. Een platform voor lokale ondernemers om elkaar te vinden en samen te werken. Een database inclusief instellingen gecombineerd meteen fysiek & digitaal loket.

Een projectgroep is aan de slag gegaan en heeft het initiatief BOP & Vrienden ontwikkeld. Een platform als bruggenbouwer voor alle lokale ondernemingen.

Er is een businessplan geschreven en er is veel contact geweest met ondernemers, ondernemersverenigingen, instellingen, scholen en organisaties in Boxtel om te kijken hoe dit platform zo goed mogelijk opgezet kan worden.

Momenteel staat het project aan de vooravond van het besluit om daadwerkelijk op te starten. Binnenkort wordt hierover een informatieavond georganiseerd. Leden ontvangen een persoonlijk uitnodiging. Je bent van harte welkom om te luisteren naar wat BOP & Vrienden is.

Heb je vragen, ideeën opmerkingen, wil je graag op de hoogte blijven of wil je je aanmelden voor het projectteam? Stuur een mail naar samenwerken@vocboxtel.nl